Qui Som

Hola a tots,

 Sóc María Moreno de la Farmàcia Gomis al barri de Vallcarca.




Vull compartir amb vosaltres el motiu que m'ha impulsat a embarcar-me en aquesta nova aventura.

Fa 23 anys que sóc farmacèutica i durant els últims 18 anys he treballat en una oficina de farmàcia al barri de Gràcia. 

Tot i això, mai he deixat de aprendre perquè cada dia descobreixo que la farmàcia de proximitat, la que està present en el dia a dia de la comunitat, és la que realment em fa vibrar. 

Perquè, en el fons, la meva gran vocació és escoltar les persones-pacients.

Embarcar-me en aquesta nova oficina de farmàcia, especialment al Carrer Gomis, em transmet una sensació de comunitat i de barri molt especial. 

És per això que he decidit que el lema de la nostra farmàcia sigui: "Fem Barri, Fem Salut".

A la Farmàcia Gomis, el nostre objectiu principal és crear un espai acollidor on tothom es senti part de la nostra comunitat

Volem ser més que una simple farmàcia, volem ser un punt de referència per a la salut i el benestar del barri de Vallcarca.

Com a professionals de la fàrmacia volem escoltar-vos i a proporcionar-vos un assessorament farmacèutic personalitzat. 

Amb el coneixement actualitzat i els recursos més innovadors, estem compromesos a oferir-vos les solucions de salut més adequades per a cada situació.

A més dels serveis farmacèutics, també oferim una àmplia gamma de productes farmacèutics, cosmètics i complements per al cuidat de la salut i la bellesa

Treballem amb les millors marques i proveïdors per garantir-vos productes de qualitat.



Us convidem a visitar-nos a la Farmàcia Gomis i a descobrir tot el que podem oferir-vos per a cuidar de la vostra salut i benestar. 

Estem molt emocionats de poder formar part de la vostra vida i de contribuir a la construcció d'un barri saludable i fort.

Fem Barri, Fem Salut!